Alla läsningar sker på distans, så det spelar ingen roll var du bor eller i vilket land. Om du bokar en läsning får du ett erbjudande om lägre pris på en Fastighetsrensning.

SOUL REALIGNMENT®, SJÄLSLÄSNING :: 2500 KR

Rensa ditt förflutna och kom tillbaka i linje med din själs sanning för att kunna skapa mer överflöd. Jag letar upp alla blockeringar och negativa karmamönster från dina tidigare liv och nuvarande liv i Akashakrönikan (5:e dimensionen). Att rensa detta skapar en möjlighet för dig att lättare transformera ditt liv i rätt riktining med mer flow. Dessutom tar jag reda på vilken själsgrupp du tillhör (vilken planet eller stjärna du kommer från och dina egenskaper) samt vilka viktiga energigåvor du fått som du ska att uttrycka och uppleva här på Jorden (ditt syfte). Genom att använda mer av dina energigåvor uppnår du mer överflöd. När jag är klar med arbetet får du en pdf mailad till dig med all information, och du har möjlighet att ställa frågor om du undrar över något.

AVLIDEN FAMILJEMEDLEM / SLÄKTING / VÄN :: 900 KR

Vem var egentligen min pappa, mamma osv? Varför var det så svårt att förstå min vän? Varför blev jag så energidränerad av min bror? Ibland har vi många frågor gällande våra nära och kära som inte längre finns med oss. Eller du kanske bara är nyfiken? Jag tar reda på vilken själsgrupp din familjemedlem / släkting / vän kom från och själens egenskaper. Detta kan skapa en bättre förståelse för er relation. Jag hämtar informationen i Akashakrönikan (5:e dimensionen). Du får en pdf mailad till dig med informationen.

FASTIGHETSRENSNING :: 900 KR 

Harmoni i hemmet eller där du jobbar. Förutom Soul Realignment® erbjuder jag även fastighetsrensning (hus, fastighet, lägenhet, arbetsplats, tomt, mark, butik osv) från portaler, negativa energier och jordbundna själar som tar energi, påverkar mående och/eller stökar omkring. Oftast märker man inte av vad man har hemma men känner en lätthet efter rensning. Enda kravet är att du antingen äger eller hyr det hem/plats som ska rensas. Jag hämtar informationen i Akashakrönikan (5:e dimensionen). Eftersom jag jobbar på distans spelar det ingen roll var, eller i vilket land, fastigheten osv finns. Jag har t.ex. hjälpt en kvinna i England med en husrensning. Efter jag är klar med rensning får du en pdf med vad jag hittade och vad som är rensat. Jag har dessutom skapat en skyddande barriär runt adressen.

URSPRUNG & ENERGIGÅVA :: 900 KR (ingår i Själsläsning)

Vem är jag, var kommer jag ifrån? Vad är mitt syfte? Jag tar reda på vilken själsgrupp du tillhör (var i universum du kommer från), dina egenskaper samt vilken energigåva du fått att uttrycka och uppleva här på Jorden (ditt syfte). Jag hämtar informationen i Akashakrönikan (5:e dimensionen). Dessa två delar berättar vem du verkligen är på själsnivå. Rensning ingår inte. Du får en pdf mailad till dig med informationen.